15 000Ft felett ingyenes szállítás!

Az alkalomból M Matcha ajándék ötletekkel kedveskedünk

3+1 tippünk, amitől a nőnap felejthetetlen lesz

2020 március 06

3+1 tippünk, amitől a nőnap felejthetetlen lesz

Mindjárt itt a nemzetközi nőnap, ebből az apropóból pedig minden férfi kifejezheti a háláját, tiszteletét a hölgyek számára. Ha szeretnél valami frappánsabbat a virág+csoki kombináció helyett, akkor mutatunk 3+1 remek tippet, amivel maradandóvá teheted a nőnapot!

Mit ünneplünk nőnapon? 

A nőnapot minden évben, március 8-án tartjuk, hazánkban pedig már egészen 1948 óta hagyomány. Habár eredetileg demonstratív jelleggel tartották, a női egyenjogúság, és emancipáció jegyében - ma már inkább a nők iránti tiszteletet és megbecsülést fejezik ki vele. Lássuk is, mivel tudod megajándékozni őket ezen a szép napon!

Az M Matcha extra nőnapi ajándékcsomagban matcha tea por, kerámia csésze, keverő ecset, valamint ecsettartó is található.

#1 Különleges ajándékcsomag

Az egészség mindenki számára kiemelten fontos - ezért talán nincs is jobb, mint amikor a szerettedet egy kiemelten jótékony hatású étellel vagy itallal leped meg. A matcha tea számos pozitív élettani hatással bír, és a webshopunkban az igényeidnek megfelelően választhatsz különleges ajándékcsomagok közül.

Az M Matcha kezdő szett segítségével a párod, édesanyád vagy épp a nagymamád is megismerkedhet a matcha tea nem mindennapi élményével. Sőt, már a bevezető csomag is 40-50 adagra elegendő, prémium - Ceremonial - minőségű matcha teát tartalmaz. Ezen felül a csomagban egy kézzel készített, teakeverő ecset is található, amivel csomómentesre keverheti a teát. Az ugyancsak bambuszból készített kanál segítségével pedig megfelelő mennyiségben adagolható a por a matcha teához. 

Ha pedig, nőnap alkalmából, szeretnéd a komplett matcha tea-élménnyel meglepni a "kiválasztott hölgyet", akkor az extra ajándékcsomag lehet a jó választás.

A kezdő csomagon felül ugyanis egy tradicionális, kézzel készült kerámia csészét (vagy ahogyan a japánok mondják, chawan-t), valamint egy ecsettartót is tartalmaz. Így nem kell félni attól, hogy esetlegesen az élénk zöld színű matcha tea por szétszóródik a konyhapulton.


Az M Matcha fémpalack segítségével bárhol, bármikor átélheted a matcha tea-élményt.

 

#2 Prémium M Matcha fémpalack

Abban az esetben, ha inkább kimozdultok az ünnepen, érdemes magatokkal vinni egy fémpalackot is. (Főképp, ha nem szeretnétek egyszer használatos PET palackokkal növelni az ökológiai lábnyomotokat.)

Az M Matcha fémpalack jó alternatíva lehet, ha szeretnétek egy mutatós, rozsdamentes acélból készült prémium “kulaccsal” nekivágni az útnak. 

A palack segítségével ráadásul nem csupán otthon, a négy fal között, hanem a természetben bárhol átélheted a matcha tea-élményt. Ha van ilyen palackod, a kinti programokra is magaddal viheted, lássunk pár ötletet!


#3 Nőnapi programok

Ha szeretnél kimozdulni a négy fal közül, jó ötlet lehet, ha egy utazással leped meg a szeretett hölgyet. Szerencsére nőnap alkalmából rengeteg programot találni mind a fővárosban, mind vidéken, így tudsz miből válogatni. Nézzük is meg, hogy milyen programok várnak rátok ezen a tavaszi napon!

Nőnapi programok Budapesten

A fővárosban számos programot találhattok, többek között hajókirándulások (bor-, vagy sör kóstolóval egybekötve), illetve részt vehettek különböző zenés- vagy irodalmi esteken.

Vidéki programok

Több vidéki kis-és nagyvárosban tartanak nőnapi műsorokat, így akár a fővárost elhagyva is izgalmasan tölthetitek az időt. Például ha aktív pihenésre vágytok, Sümegen például “Hogyan tudnék élni nélküled?” címmel futó rendezvénysorozaton vehettek részt, illetve megnézhetitek a sümegi várat is.

Egerben pedig koncert, és kézműves vásár is lesz március 8-án, így a városnézés után is lesz bőven programotok.

Amennyiben máshova szeretnétek utazni, érdemes megtekinteni a programturizmus weboldalát, ahol helyszín, és dátum alapján keresgélhettek a jobbnál jobb fesztiválok, események között.

Az M Matcha ajándékutalvány minden esetben jó választás

+1 Ajándékutalvány

Ha tudod, hogy a szeretted igazi matcha tea-rajongó, de nem vagy biztos benne, hogy éppen mire van szüksége, akkor az ajándékutalvány a jó választás. Ezt ugyanis bármilyen termékre beválthatja itt, a webshopunkban. Éppen ezért, ha éppen kifogyott a matcha teából, vagy egy új kanálra van szüksége, meg tudja vásárolni.

Adni jobb, mint kapni - tartja a mondás. Egészséget, és élményt adni a szerettednek pedig talán még jobb érzéssel tölt majd el. Bármilyen ajándékötleted legyen is, a lényeg az, hogy kifejezze azt a hálát, amit a szeretett nő iránt érzel - legyen szó akár nagyszülőről, édesanyáról, párról vagy a testvéredről.

Az M Matcha ajándékcsomag különösen izgalmas meglepetés lehet a választott hölgy számára Nőnap alkalmából