Végre! Érkezik az egyik kedvenc ízesítésű KitKat - M Matcha

15 000Ft felett ingyenes szállítás!

Végre! Érkezik az egyik kedvenc ízesítésű KitKat

Végre! Érkezik az egyik kedvenc ízesítésű KitKat

2019 február 20

Befutott a nap híre! Az egyik legnépszerűbb ízesítésű KitKat végre Európában is elérhető lesz. Még ebben a hónapban árusítani kezdik Japán egyik kedvenc csokiját, a matcha teás KitKat-et - írja a Bloomberg.

matcha teás kitkat

A különleges, japán gyártású édességet 15 éve dobták piacra a Távol-Keleten, azóta óriási népszerűségben örvend. Európában a hamburgi Nestlé-gyárban fogják gyártani zöld teás matcha porból, kakaóvajból és fehércsokiból készült finomságot. A termékben a Nestlé oldalán olvasható közlemény szerint nem lesz sem mesterséges színezék, sem ízesítő, sem tartósítószer.

matcha teás kitkat

A csokit első körben nyolc országban dobják piacra, köztük Németországban, Nagy-Britanniában, Olaszországban és Svájcban, majd fokozatosan bővítik a piacot. Azt még nem tudni, hogy itthon is megtaláljuk-e majd a boltokban, csak reménykedni tudunk!  De abból kiindulva, hogy a rózsaszín KitKat is eljutott hozzánk, valószínűleg a matchás finomságot is lesz szerencsénk megkóstolni.

matcha teás kitkat

Mi addig is veszünk egy nagy levegőt - "tartunk egy kis szünetet" - és iszunk egy matcha lattet. Amibe reméljük nemsokára matchás KitKat-et is tűzhetünk! 😍

matcha teás kitkat

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG

Ez történik a testeddel, ha matcha teát iszol

Matcha tea vs kávé

Kókuszolajos matcha latte - a legjobb napindító ital

11+1 ok ami téged is meggyőz majd, hogy igyál matcha teát

Ez a recept megváltoztatja a reggeli rutinod

A legfinomabb matcha latte recept

A legfrissítőbb ital, amitől garantáltan beindul a napod!