15 000Ft felett ingyenes szállítás!

Ajándékozz tea ajándékcsomagot karácsonyra

Japán matcha tea és teakészítő eszközök gyönyörű csomagolásban.

M Matcha - egyensúly testnek és léleknek.

Ajándékozz feltöltődést, egészséget, nyugalmat szeretteidnek. A matcha tea út a harmóniához, a belső békéhez.

M Matcha karácsonyi ajándékcsomag díszdobozban

Ezt a karácsonyi tea ajándékcsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy örömet szerezzünk azoknak, akik szívesen megismerkednének a japán hagyományt követő, tradicionális teázással és szeretik a különleges, egyedi ajándékokat.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

M Matcha Premium - Friss, első szüretelésű matcha, a Ceremonial minőségű matcha teákat képviseli zamatos ízvilággal, ragyogó zöld színnel. Az M Matcha Prémium a legjobb belépő a matcha világába. 

Chasen - bambusz teakeverő ecset - kézzel készített, tradicionális japán teakészítő eszköz, a habos és könnyed matcha tea készítéséhez. 
Chashaku - bambusz teakanál - Kifinomult, kézzel készített bambusz teakanál. 

M Matcha karácsonyi ajándékcsomag díszdobozban - EXTRA szett

Ebben az exkluzív karácsonyi díszdobozos tea ajándékcsomagban minden benne van, ami egy tradicionális japán matcha tea elkészítéséhez szükséges. Akik az M Matcha EXTRA ajándékcsomagot teszik a fa alá nem „csak egy ajándékot” nyújtanak át a meghitt pillanatban. Azok számára terveztük, akik a tradicionális teaivás hagyományaival, szellemiségével szeretnék meglepni családtagjaikat, barátaikat, vagy önmagukat.

Az ajándékcsomag tartalma:

M Matcha Ceremonial - A legfrissebb, a cserje legtetején lévő tealevelekből készült japán matcha tea. Vibrálóan jade zöld, karakteres és gazdag aromájú, amely zamatos, édesen légies ízével és krémes textúrájával a tradicionális tea szertartásokhoz ajánlott. 

Chasen - kézzel készített bambusz teakeverő ecset.
Kusenaoshi - elegáns kerámia  ecset tartó, mely segít megőrizni a chasen formáját.

Chawan - kézzel készített gyönyörű kerámia teáscsésze.

Chashaku - kifinomult, kézzel készített bambusz teakanál.  

Exkluzív karácsonyi ajándék a tea szerelmeseinek és Japán imádóknak!

Karácsonyra egyedi, különleges ajándékot keresünk, hiszen a szeretet ünnepének közeledtével, olyan ajándékon törjük a fejünket, ami tényleg mutatja a szeretetünket, törődésünket.  Aki matcha teával lepi meg szeretteit, a legtökéletesebb karácsonyi ajándékot választja

Karácsonyra olyan exkluzív M Matcha ajándékcsomagokat alkottunk meg, amik szerethetőek, különlegesek és egyediek. Matcha tea termékeinket elegáns karácsonyi díszdobozba öltöztettük, gyönyörű karácsonyi ajándék férfiaknak, nőknek, teakedvelőknek és mindenkinek, aki szereti a teás ajándékokat.

A japán matcha tea különlegessége nem csak a tea elfogyasztásáról szól, hanem arról is, hogy lassítunk és átadjuk magunkat a pillanatnak, ráhangolódunk az élet apró örömeire. 

Ráadásul a matcha tea hatóanyagainak a szervezetünkre gyakorolt hatása vitathatatlan, amit kutatások, vizsgálatok támasztanak alá. Fantasztikus egészségügyi hatásai és az évszázados gyönyörű tradíció az, ami miatt a matcha tea, a japánok csoda-itala,  királynőként uralja a teák világát.

Akik matcha teás ajándékcsomagot teszik a fa alá nem „csak egy ajándékot” nyújtanak át a meghitt pillanatban, hanem a tradicionális teaivás hagyományaival, szellemiségével lepik meg szeretteiket.

A matcha teával átadjuk szeretteinknek a:

Nyugalmat - Különleges hatóanyaga az L-theanine, ami növeli a koncentrációt, az éberséget és a mentális energiát, ugyanakkor megnyugtat és ellazít, csökkenti a stresszt. 

Energiát - Természetes koffeinforrás, mely a kávéra jellemző hirtelen dózis helyett fokozatosan szabadul fel a szervezetben, így tartós energiát biztosít akár 6 órán keresztül.

Boldogságot, harmóniát  – Segíti ugyanis a gamma-amino-vajsav termelődését az agyban, ami felelős a hangulat szabályozásáért.

Fittséget - növeli a teljesítményt, gyorsítja az anyagcserét, égeti a zsírt. Nemcsak szuper jól fog kinézni, aki a teát rendszeresen issza, hanem remekül is fogja magát érezni a bőrében.

Koncentrációt - a matcha szinte észrevétlenül eloszlatja a fáradtság érzését, frissít, növeli a koncentrációt és a memóriát.

Betegségek megelőzését - a matcha, egy olyan különleges japán zöld tea, amely antioxidánssal számos betegség kialakulását meg tudja akadályozni.

Gasztronómiai élményt - A matcha teát élvezhetjük zamatos teaként,  mennyeien krémes latte-ként, de különleges sütemények vagy koktélok is készíthetőek vele. 

Ha karácsonyra különleges teát szeretnénk ajándékozni...

Lehet kapni gyümölcsös teakeverékeket - ha hagyományos ajándékot szeretnénk adni.

Dobozos kiszerelésben kapható tea válogatást bögrével nagyobb áruházakban - ha csak le akarjuk tudni a karácsonyt.

Készíthetünk teát házilag gyömbérrel, fahéjjal és más fűszerekkel - ha szívből jövő, kézzel készített ajándékkal szeretnénk meglepni a barátainkat.

Ha viszont igazi “tea szakértővel” vagy "gasztro-őrülttel" van dolgunk, aki igazán értékeli a különlegességeket, akkor a legritkább és legmagasabb minőségű tea, a japán matcha lesz a legjobb választás, amit nem véletlenül a teák királynőjének is neveznek!

A Matcha tea jó választás, egyedi, különleges KARÁCSONYI AJÁNDÉK!

Exkluzív karácsonyi ajándék férfiaknak, különleges ajándék nőknek, egyedi ajándék lányoknak, kreatív, egyedi ajándék barátnőnek, egyedi ajándék főnöknek….. mindenkinek.

Ha úgy döntünk, hogy ezt a különleges matcha tea ajándékot választjuk szeretteinknek, akkor biztosak lehetünk abban, hogy ezzel a karácsonyi ajándékkal figyelmességet, boldogságot csempészünk a mindennapjaikba, és ez az öröm ott lesz akkor is, amikor véget érnek az ünnepek és kezdődnek a dolgos hétköznapok.  

Akit megérint a matcha tea ivásának és ceremóniájának a lélekre és a testre gyakorolt hatása, akik átélik a folyamatos megújulást, akiknek sikerül egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élni a matcha teával, azok már biztosan nem gondolkodnak a karácsonyi ajándékötleteken, az egyedi és exkluzív meglepetéseken. 

Ne keresgélj tovább, már megtaláltad a legjobb ajándékot szeretteinknek. :)

M MATCHA ajándékcsomagok – teakülönlegességek és gyönyörű teakészítő eszközök díszcsomagolásban egyenesen  japánból.

Különleges karácsonyi ajándék ötlet: tea válogatás

Amíg kint hideg van és sötét, addig nincs is kellemesebb dolog, mint pihe-puha takaróba burkolózva meginni egy csésze különlegesen finom teát.  Ilyenkor értékeljük az életet, annak apró örömeit, szépségét és tökéletességét. Szívünk megtelik melegséggel, eláraszt bennünket a karácsony meghitt hangulata.

A  tea szerelmeseinek soha nem lehet túl sok teát vagy túl sok teás terméket, csészét, kerámia edényt ajándékozni!

Az biztos, hogy olyan ajándékokkal szeretnénk kedveskedni azoknak, akiket a legjobban szeretünk és tisztelünk, ami igazán passzol hozzájuk.  Ezért ilyenkor folyamatosan karácsonyi ajándék ötleteken törjük a fejünket... Idén mit vegyünk a barátoknak, családtagoknak vagy kedves ismerősöknek? Keressük az egyedi, exkluzív karácsonyi ajándékokat férfiaknak vagy épp a főnöknek, különleges ajándékokat nőknek, személyre szóló ajándékot a barátoknak, barátnőknek? 

Ha tudjuk, hogy ismerősünk szereti a teát, vagy érdeklődik a gasztronómiai különlegességek iránt, akkor az M Matcha tea ajándékcsomag lesz a tökéletes választás!