Az emésztésgyorsító matcha tea fogyasztásának előnyei

FOGYÓKÚRA, DIÉTA
Szűrés törlése
2023.02.03 12:22
Az emésztésgyorsító matcha tea fogyasztásának előnyei

Többféle emésztésgyorsító hatású, természetes alapanyag található meg környezetünkben. Az anyagcsere működésének javítására szolgáló gyógynövények elősegítik, hogy szervezetünk a szükségtelen anyagoktól gyorsan megszabaduljon, így egészségesebbé váljon.



Nagy szerepe van a fogyásban is az emésztésgyorsító praktikáknak. Az anyagcsere folyamata alakítja át szervezetünk számára energiává a bevitt tápanyagokat, így nem mindegy, hogy milyen gyorsan megy végbe a folyamat. Minél gyorsabb a kalóriák elégetése, annál könnyebben tudunk a feleslegesen lerakódott zsírtól megszabadulni.

 

A természetes emésztésgyorsítók között tartjuk számon a matcha zöld teát, mely számos jótékony hatással rendelkezik, ami segít az emberi szervezetet egészségesebbé tenni. A tea hasznos tulajdonságairól és az anyagcsere-gyorsító hatásáról szól mai cikkünk.

 

A matcha zöld teáról

 

A Japánból származó matcha teát évszázadok óta tartják csodaitalnak a szigetországban. Ennek oka, hogy a porrá őrölt tealevelek számtalan jótékony hatással bírnak az emberi szervezetre. A tea tartós energiát biztosít, antioxidánsokban gazdag, immunerősítő hatású és még számtalan egyéb tulajdonsága van.

 

A hagyományos teaszertartás keretében fogyasztott zöld tea nyugtatólag hat idegeinkre és finom ízű. Matcha tea kínálatunkban különböző szárítású, így eltérő karakterű teák közül választhatsz, ezáltal mindig változatos lesz a teaivás ceremóniája. Az anyagcsere gyorsítása szintén a tea azon tulajdonságai közé tartozik, mely egészségünk védelmét szolgálja. 

 

 

A tea emésztésgyorsító hatása

 

A matcha tea emésztésgyorsító hatása számos előnnyel jár. A magas katechintartalmú, por állagú tea segíti a gyomor és a bélrendszer munkáját. A javuló emésztés hatására a tápanyagok könnyebben szívódnak fel, hatékonyabban fejtik ki hatásukat, mely fontos vitaminok, ásványi anyagok bevitelét jelenti.

 

A jó emésztés alapvetően segíti a fogyást, mert a test képes lesz általa az élelmiszerekből nagyobb intenzitással kinyerni a tápanyagokat, ami csökkenti a zsírlerakódást. A tea fogyasztásával a korábbi 10%-os anyagcsere-folyamatot akár 35-40%-ra képes növelni.

 

Mivel a matcha tea a teacserje fiatal, zsenge, friss leveleiből készül annak teljes felhasználásával, így rostban gazdag. Ezek a könnyen felszívódó rostok biztosítják, hogy a vércukorszintünk stabil maradjon, így nem leszünk az étkezések után hamar újra éhesek. Weboldalunkon összegyűjtöttünk jó néhány receptet, melyek között matcha tea felhasználásával készült italok, ételek és édességek egyaránt megtalálhatóak. 

 

 

A matcha tea és fogyás

 

Az emésztésgyorsító tea fogyasztásával nemcsak könnyebben szabadulhatunk meg a felesleges anyagoktól, de nagyban hozzájárulhat fogyásunkhoz is. A matcha teát beépítve a napi rutinba, szinte észre sem veszed, de sokat tehetsz egészségedért és karcsú alakodért. 

 

A gyors és sokszor kínzó diéták helyett használd a tea jótékony hatásait, így hosszú távon tehetsz egészségedért. Természetes vízhajtó és méregtelenítő hatása tovább növeli a fogyás lehetőségét. Miután magas rosttartalommal rendelkezik, így kevésbé leszel éhes az étkezések közötti időben. Használatával sokkal fittebbnek és energikusabbnak fogod magad érezni, nem terhel meg a kevesebb ételbevitel.

 

Amennyiben még további kérdéseid lennének a matcha tea emésztésgyorsító és egyéb hatásaival kapcsolatban, keress bennünket elérhetőségeinken.



SZEREZD BE A MATCHA TEÁT ÉS AZ ESZKÖZÖKET

-7%
Raktáron
Kedvencekhez
19 046 Ft
20 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
-6%
Raktáron
Kedvencekhez
Komplett csomag - Premium 30g
Komplett csomag - Premium 30g
Milyen színű kerámia ecsettartóval szeretnéd?
Fekete
18 283 Ft
19 450 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.