Lepd meg szeretteidet matcha tea ajándékcsomaggal!

JAPÁN
Szűrés törlése
2023.08.02 11:01
Lepd meg szeretteidet matcha tea ajándékcsomaggal!

Az ajándékozás hosszú évszázadok óta az emberiség kultúrájának része. Szeretteink számára mindig valami különleges és jelentőségteljes meglepetést szeretnénk adni, amivel kifejezhetjük érzéseinket, tiszteletünket.

Ha olyan ajándékot keresel, mely egészséges is, akkor a matcha tea ajándékcsomag választásával nem hibázhatsz. A testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásával a tea elbűvöli a megajándékozottat.

A különleges és egyedi csomagolással készült M Matcha tea ajándékcsomag tartalmazza mindazt a kifinomultságot, eleganciát, ami a Japán kultúrára jellemző. A dobozban rejlő eszközök és teapor segítségével megajándékozott szeretted egyedi élményben részesülhet. A prémiumminőségű matcha teaport a csomagban mellékelt bambusz teakeverő ecset és teakeverő kanál használatával tudja oly módon elkészíteni, ahogyan azt a keleti országban is teszik. A szertartásos folyamat ideje alatt rövid pihenésre, elmélyülésre és megnyugvásra lesz lehetősége.

A matcha teáról

Érdemes néhány szóban összefoglalni, amit a matcha teáról tudni érdemes, hiszen bár évszázadok óta fogyasztják ezt az italt a Távol-Keleten, hazánkban még nem annyira ismert és elterjedt. Holott rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely egészségünk megőrzése érdekében nélkülözhetetlen.

A Japánok szuperitalaként ismert matcha tea természetes módon biztosítja a szervezet számára a szükséges antioxidánsokat, tartós energiával lát el. Felveszi a harcot a szabadgyökökkel, így segítve a szervezetet az öregedési folyamatok lassításában, az immunrendszer erősítésében. L-theanin tartalma miatt növeli a koncentrációt és az éberséget, de a kávéval ellentétben ezt megnyugtatva, ellazítva képes biztosítani.

A tea ajándékcsomag átadásakor a matcha jótékony tulajdonságaira mindenképpen hívd fel a megajándékozott figyelmét, hogy megértse, milyen hatással lesz szervezetére az újdonság. Az anyagcsere gyorsítása mellett hasznos azok számára, akik fogyókúráznak, hiszen zsírégető hatása is erőteljes. A vérnyomás és koleszterin csökkentésében szintén szerepet játszik, valamint méregtelenít is egyben.

Tea ajándékcsomagként

Tekintettel arra, hogy sokan nem ismerik a matcha tea elkészítésének módját, így készítettünk néhány csomagösszeállítást, melyben mindazon eszközök megtalálhatóak, amikkel tökéletesen kivitelezhető a teaszertartás. Az alapvető eszközök feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a teapor csomómentesen elkeverhető legyen. 

A szitával könnyen előkészíthető a teapor, az apróbb rögök porrá törnek. A bambuszból készült chasen, vagyis teakeverő ecset - ami a régi borotválkozó pemzlikre emlékeztető eszköz - segítségével a tea habosítása történik meg. A komplett szett tartalmaz kiváló minőségű teaport, kerámia ecsettartót, szitát, chasent és bambusz teakanalat is, így lesz teljes a teakészítés élménye. 

A modern teakészítési trendeket kedvelőknek készített szettbe a hagyományos teakeverő ecset helyett e-mixer került, mely használatával felgyorsítható a teakészítés folyamata. A habosítás és keverés kevesebb idő alatt történik meg az elemekkel működő eszközzel.

A matcha tea egyébként nemcsak a megszokott formájában fogyasztható, hanem számtalan édesség, étel és ital alapját is képezheti. Több receptet gyűjtöttünk össze, mely alapján különböző módon hasznosítható a prémium por. Az elektromos keverővel például kiváló tejhab is készíthető, mely a matcha latte egyik fő összetevője.

SZEREZD BE A MATCHA TEÁT ÉS AZ ESZKÖZÖKET

Rendelhető
Kedvencekhez
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
Előrendelhető
Várható kiszállítás: az ⓘ gombra kattintva
5 990 Ft
Egységár: 200 Ft/adag