Minden M Matcha tea Japánból származik, elkészítési folyamatuk azonos, adalékanyagot nem tartalmaznak. Az egyes teák közötti különbség a levelek elhelyezkedéséből és a szüret időpontjából adódik, mely főleg az ízvilágban okoz különbséget, hatásukat tekintve kevésbé.

M MATCHA CEREMONIAL

Az M Matcha Ceremonial csakis a legfrissebb, első tavaszi szüretelésű és a cserje legtetején lévő tealevelekből. Így lesz vibrálóan jade zöld, karakteres, gazdag aromájú zöld tea, amely zamatos, édesen légies ízével és krémes textúrájával a tradicionális tea szertartásokhoz ajánlott.

  • Származás: Fukuoka
  • Hogyan fogyaszd: Teaszertartáshoz, vízzel összekeverve, habos Usuchaként (híg tea), vagy Koichaként (sűrű tea) fogyasztva.
  • Kinek ajánljuk:  Mindazoknak, akik a hagyományos japán teázással, teaszertartással szeretnének megismerkedni vagy elmélyülni benne. Akik készítenének egy minőségi, aromás, habos matcha teát. "Gyümölcsösebb, légiesebb" ízvilággal rendelkezik.

M MATCHA PRÉMIUM

Friss, első tavaszi szüretelésű, a cserje tetején lévő levelekből készült matcha tea édes, zamatos ízvilággal és ragyogó zöld színnel. Élvezd krémes teaként vagy matcha latte formájában.

Tökéletes belépő a matcha világába.

Származás: Japán, Fukuoka sziget

Hogyan fogyaszd: Tradicionális teaként elkészítve is tökéletes, de krémességét latte formájában is élvezhetjük. A vele készült latték édesebbek, lágyabbak és zöldebbek mint a másod vagy harmad szüretelésű matcha teákból készültek. matcha latteként tejjel, növényi itallal. Hidegen és melegen is mennyei!

Neked ajánljuk, ha: Megismerkednél a minőségi matcha fogyasztás világával,  szeretnéd felfedezni a magas kategóriájú matchák ízjegyeit és megtapasztalnád jótékony hatásait.

M MATCHA CULINARY

Az M Matcha Culinary magas minőségű, első és másod szüretelésű matcha tea keveréke karakteres ízzel és élénk zöld színnel. Ajánlott matcha lattékhez, friss, hűsítő smoothiekhoz, turmixokhoz, de megannyi finomságot is készíthetsz vele a fagylalttól a macaronig.

Származás: Japán, Uji

Hogyan fogyaszd: Matcha latte-ként, turmixokhoz, édességekhez.

Neked ajáljuk, ha: 

  • A matcha tea jótékony hatásait szeretnéd élvezni.
  • Elsősorban nem teaként fogyasztod hanem jobban kedveled az ízesített matcha lattékat, egészséges turmixokat, valamint szívesen használod a matcha teát különleges összetevőként.

M MATCHA SAKURA

A cseresznyevirág gyümölcsös, illatos ízvilága csodás összhangban van a matcha friss, karakteres aromájával. Az M Matcha Sakura első szüretelésű, a cserje tetején lévő levelekből készült matcha tea édes, zamatos ízvilággal és ragyogó zöld színnel.  

Származás: Japán, Fukuoka sziget

Hogyan fogyaszd: Élvezd habos teaként, vagy krémes matcha latte formájában. Teáink közül leginkább az M Matcha Prémium teához hasonlít, árnyalatnyi cseresznyevirágos ízhatással. 4% cseresznyevirág tartalma erősebb gyümölcsös aromát biztosít.

Neked ajánljuk, ha: Szereted a különleges ízeket, gyülömcsös aromákat és elsősorban latteként fogyasztanád a matchád. 

M MATCHA HOJICHA

Az M Matcha Hojicha friss, első szüretelésű, pirított zöld tea. A pirításnak köszönhetően füstösen aromás, mégis kellemesen édeskés, karakteres teát kapunk, aranybarna színben. Ízvilágában a dió-karamell köszön vissza. Egyedülálló gyártási folyamatának és a pörkölésnek köszönhetően kivételesen alacsony a koffeintartalma.

Származás: Japán, Uji

Hogyan fogyaszd: Élvezd habos teaként, vagy krémes matcha latte formájában. Dió-karamell ízvilága miatt kiváló páros a csonthéjasokból készült növényi italokkal (mogyoró, dió, mandula), vagy csodás hamis "kakaó" és "forrócsoki" készíthető belőle.

Neked ajánljuk, ha: 

  • estefelé is elkortyolnál egy finom teát, krémes lattét 
  • csökkentenéd a koffein-beviteled, ugyanis egyedülálló ízének köszönhetően tökéletes alternatívája a kávénak, sőt a fekete teáknak is
  • szeretsz kísérletezni a konyhában és szívesen használnád a hojicha teát különleges fűszerként.