M Matcha - Egyensúly testnek és léleknek. Prémium matcha tea Japánból.

15 000Ft felett ingyenes szállítás!

Melyik M Matcha való nekem?


M Matcha Koicha

A koicha a tea igazi esszenciája. Ez tény. Kivételes ízélmény, amit csak a legjobb minőségű matcha adhat. Ezért készül az M Matcha Koicha az ízviláguk csúcsán lévő teanövények első szüretelésű, legzsengébb leveleiből, gondosan válogatva, hogy a vibrálóan jade zöld szín és sűrű, krémes textúra mellett élvezhessük a tea természetesen édes, karakteresen aromás, intenzív és friss ízvilágát.

Vásárlás

M Matcha Ceremonial

A legifjabbak a legzsengébbek. Ez tény. Ezért készül az M Matcha Ceremonial csakis a legfrissebb, első tavaszi szüretelésű és a cserje legtetején lévő tealevelekből. Így lesz vibrálóan jade zöld, karakteres, gazdag aromájú zöld tea, amely zamatos, édesen légies ízével és krémes textúrájával a tradicionális tea szertartásokhoz ajánlott.

Vásárlás

M Matcha Prémium

Az M Matcha Prémium friss, első tavaszi szüretelésű és a cserje tetején lévő levelekből készül. A Ceremonial minőségű matcha teákat képviseli édes, zamatos ízvilággal, ragyogó zöld színnel.

Krémességét latte formájában élvezhetjük igazán, a vele készült latték édesebbek, lágyabbak és zöldebbek mint a másod vagy harmad szüretelésű matcha porokból készültek.

Az M Matcha Prémium tökéletes belépő a matcha világába. Nagyon jó választás azok számára, akik először kísérleteznek ezzel a különlegességgel és szeretnék felfedezni finom ízét és jótékony hatásait.

Vásárlás

M Matcha Culinary

A változatosság gyönyörködtet. Az M Matcha Culinary magas minőségű, első és másod szüretelésű matcha tea keveréke, erős, karakteres ízzel és enyhén világosabb zöld színnel. Ajánlott friss, hűsítő smoothiekhoz, turmixokhoz, ízesített lattékhez, megannyi finomságot is készíthetsz vele a fagylalttól a macaronig.

Megnézem