MELYIK M MATCHA VALÓ NEKEM?

Minden M Matcha tea por 100% tisztaságú zöld tea levelekből készül, hozzáadott adalékok nélkül. Japánból származnak és azonos elkészítési folyamaton mennek keresztül. A különbség a levelek elhelyezkedéséből és a szüret időpontjából adódik és leginkább az ízvilágban okoz különbséget, nem hatásaiban. 

M MATCHA CEREMONIAL

Az M Matcha Ceremonial csakis a legfrissebb, első tavaszi szüretelésű és a cserje legtetején lévő tealevelekből. Így lesz vibrálóan jade zöld, karakteres, gazdag aromájú zöld tea, amely zamatos, édesen légies ízével és krémes textúrájával a tradicionális tea szertartásokhoz ajánlott.

 • Származás: Fukuoka
 • Hogyan fogyaszd: Teaszertartáshoz, vízzel összekeverve, habos Usuchaként (híg tea) fogyasztva.
 • Kinek ajánljuk?  Akik a japán teázással, teaszertartással szeretnének megismerkedni vagy elmélyülni benne, és készítenének egy minőségi, aromás, habos matcha teát. "Gyümölcsösebb, légiesebb" ízvilággal rendelkezik.

 VÁSÁRLÁS 

M MATCHA PRÉMIUM

Az M Matcha Prémium friss, első tavaszi szüretelésű és a cserje tetején lévő levelekből készül. A Ceremonial minőségű matcha teákat képviseli édes, zamatos ízvilággal, ragyogó zöld színnel.

Krémességét latte formájában élvezhetjük igazán, a vele készült latték édesebbek, lágyabbak és zöldebbek mint a másod vagy harmad szüretelésű matcha porokból készültek.

 • Származás: Fukuoka
 • Hogyan fogyaszd: Teaként elkészítve vízzel, vagy tejjel összekeverve, hidegen vagy melegen.
 • Kinek ajánljuk: Tökéletes belépő a matcha világába. Nagyon jó választás azok számára, akik először kísérleteznek ezzel a különlegességgel és szeretnék felfedezni finom ízét és jótékony hatásait.

 VÁSÁRLÁS 

M MATCHA CULINARY

 

A változatosság gyönyörködtet. Az M Matcha Culinary magas minőségű, első és másod szüretelésű matcha tea keveréke, erős, karakteres ízzel és enyhén világosabb zöld színnel. Ajánlott friss, hűsítő smoothiekhoz, turmixokhoz, ízesített lattékhez, megannyi finomságot is készíthetsz vele a fagylalttól a macaronig.

 • Származás: Uji
 • Hogyan fogyaszd: Ízesített matcha latte-ként, turmixokhoz, édességekhez 
 • Kinek ajánljuk: 
  1. akik a matcha tea jótékony hatásait szeretnék elsősorban élvezni
  2. akik szeretik a matcha ízét de nem teaként fogyasztják, jobban kedvelik az ízesített matcha lattékat, vagy az egészséges energetizáló turmixokat
  3. akik szeretnek kísérletezni a konyhában és szívesen használnák a matcha teát különleges összetevőként

 VÁSÁRLÁS 

M MATCHA SAKURA

A cseresznyevirág gyümölcsös, illatos ízvilága csodás összhangban van a matcha friss, karakteres aromájával. Az M Matcha Sakura első szüretelésű, a cserje tetején lévő levelekből készült matcha tea édes, zamatos ízvilággal és ragyogó zöld színnel.  

 • Származás: Fukuoka
 • Hogyan fogyaszd: Élvezd habos teaként, vagy krémes matcha latte formájában.
 • Kinek ajánljuk: Akik vágynak egy kis változatosságra! A teák közl leginkább az M Matcha Prémium teához hasonlít, árnyalatnyi cseresznyevirágos ízhatással. 

 VÁSÁRLÁS 

Összefoglalva, az M Matcha Ceremonial, Prémium és Sakura a "Ceremonial", azaz felső kategóriás teák közé tartoznak, tehát önmagukban, teaként fogyasztva is kiválóak, az M Matcha Culinary pedig a "konyhai" matchák kategóriájába, mely -bár szintén fogyasztható teaként is-, inkább más ízekkel együtt tud igazán kellemesen érvényesülni.