A szervezet tisztítása – méregteleníts matcha teával!

EGÉSZSÉG
Szűrés törlése
2022.10.03 11:31
A szervezet tisztítása – méregteleníts matcha teával!

A méregtelenítés és a szervezet tisztítása kifejezetten fontos folyamat. Az évszakok változásával együtt az ember is szeret megújulni, megtisztítani szervezetét a felgyülemlett salakanyagoktól.

Ennek a folyamatnak számos pozitív eredménye van, azonban ezeket az eredményeket nem elegendő évente 1-2 alkalommal elérni, a szervezetet folyamatosan segíteni kell működésében és elősegíteni annak tisztítását. Ismerd meg a matcha teát és annak méregtelenítő voltát!

Miért van szükség méregtelenítésre?

 

A testünkkel nem elegendő “együtt élni”, a szervezet folyamatos odafigyelést igényel. Összhangba kell kerülni a testtel és érezni kell minden egyes apró rezdülését, figyelni arra, hogy mire van szüksége és arra is, hogy mikor van szüksége a megújulásra. Korábban már összegyűjtöttük számodra a jeleket, amelyek sejtetik, hogy testednek segítségre van szüksége, azonban most felfrissítjük egy picit a tudást.

 

Ugyan rendelkezünk egy saját méregtelenítő rendszerrel is, a feladat java a májunkra hárul, alkalomadtán azonban le kell vennünk a terhet róla és segíteni a szervezetet a méregtelenítési folyamatának felgyorsításával. 

 

Amennyiben úgy érzed, hogy kívánod a cukrosat, hogy gondjaid vannak az emésztéssel - székrekedéssel küzdesz vagy pedig puffadsz, esetleg folyamatosan fáradtnak érzed magad annak ellenére is, hogy sokat alszol -, akkor itt az ideje annak, hogy méregteleníts. A gyakori fejfájás, a bőrproblémák és a rossz alvás is egy-egy figyelemfelkeltő jel lehet arra, hogy itt az ideje rendbe tenned a szervezetedet! 

 

A szervezet tisztítása nap mint nap

 

A szervezet tisztításra szorul abban az esetben, ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben gyakori vendége voltál a gyorséttermeknek, a kelleténél többször fogyasztottál tartósítószerekben, színezékekben és cukrokban gazdag, feldolgozott élelmiszereket, esetleg az alkoholfogyasztásban voltál kevésbé önmegtartóztató. Ezeket a szervezet számára káros anyagokat kell minél előbb kiűzni a szervezetből, amelyben a japánok csoda-itala, a matcha is a segítségedre lehet!

 

A pár napos vagy egy hetes méregtelenítő programok nem jelentenek hosszú távú megoldást a máj segítésére, egy olyan alternatíva kell, amely folyamatosan támogatja a szervezetet abban, hogy teljes kapacitásán működjön. A méregtelenítés lényege nem a “nem evés”, valamint a több liternyi víz sem elég önmagában ahhoz, hogy sikeresen kiürüljenek a káros anyagok.

 

Méregtelenítés kíméletesen

 

Ugyan a gondosan összeállított, változatos tápanyagokban gazdag étrend és megfelelő mennyiségű folyadék elengedhetetlen a szervezet normális működéséhez és a méregtelenítő folyamatok beindításához, azonban a matcha tea lehet a leghatékonyabb segítőtársad az út folyamán. Amennyiben nemcsak alkalomadtán, hanem valóban napi szinten fogyasztod a matcha teát és szokásként beépíted mindennapi tevékenységeid közé, akkor szuper eredményeket érhetsz el a méregtelenítésben, és sokkal jobban fogod érezni magadat hosszú távon is!

 

A méregtelenítés sokak gondolatában úgy él, mint egy fájdalmasan önsanyargató folyamat. Azonban nem kell annak lennie! Egy kellemes tea elfogyasztása is sokban támogathatja a szervezetedet. A zöld tea minden pozitív tulajdonságát szorozd meg hárommal, és akkor megkapod a matcha tea elsöprő erejét. A benne található klorofillnak köszönhetően kiváló méregtelenítő és vízhajtó tulajdonsággal rendelkezik és lúgosít is, így a szervezet tisztításában verhetetlen. A magas antioxidáns tartalmának köszönhetően pedig segít lekötni a szabadgyököket is.


Amennyiben kérdés merülne fel a matcha teákkal kapcsolatosan, akkor fordulj hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésedre!

 

SZEREZD BE A MATCHA TEÁT ÉS AZ ESZKÖZÖKET

-6%
Raktáron
Kedvencekhez
Komplett csomag - Premium 30g
Komplett csomag - Premium 30g
Milyen színű kerámia ecsettartóval szeretnéd?
Fekete
18 283 Ft
19 450 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Raktáron
Kedvencekhez
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
5 990 Ft
Egységár: 200 Ft/adag
-7%
Utolsó darabok 
Kedvencekhez
19 046 Ft
20 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.