A legifjabbak a legzsengébbek. Ez tény. Ezért készül az M Matcha Ceremonial csakis a legfrissebb, első tavaszi szüretelésű és a cserje legtetején lévő tealevelekből. Így lesz vibrálóan jade zöld, karakteres, gazdag aromájú matcha tea por, amely zamatos, édesen légies ízével és krémes textúrájával a tradicionális matcha tea szertartásokhoz ajánlott.
Usucha és Koicha készítésére is kiválóan alkalmas.
Mennyiség: 100gr (100 adag)
Származás: Japán, Fukuoka sziget
Hogyan fogyaszd: Teaszertartáshoz, vízzel összekeverve, habos Usuchaként (híg tea) fogyasztva.
Kinek ajánljuk? Akik a japán teázással, teaszertartással szeretnének megismerkedni vagy elmélyülni benne, és készítenének egy minőségi, aromás, habos matcha teát.
Usucha (híg tea): Önts 0,5 teáskanál (1g) matcha porra 60-80ml forrásból visszahűtött (80 ̊C) vizet majd keverd habosra.
Koicha (sűrű tea): Tegyél 3-4 teáskanál (3-4g) matcha porra 30-40ml forrásból visszahűtött (80 ̊C) vizet, majd keverd krémesre.