Ajándékok

Ajándékcsomag: tökéletes azok számára, akik szívesen megismerkednének a japán hagyományt követő, tradicionális teázással.

Ajándékcsomag Extra: ebben az exkluzív díszdobozos tea ajándékcsomagban minden benne van, ami egy tradicionális japán matcha tea elkészítéséhez szükséges. Azok számára terveztük, akik a tradicionális teaivás hagyományával, élményével szeretnék meglepni családtagjaikat, barátaikat, vagy önmagukat. Állítsd össze kedved szerint!

Tovább

A matcha tea egy igazán különleges teaféle, ez pedig alkalmassá teszi arra, hogy ajándékként is nagyszerűen megállja a helyét. Ennek oka többek közt, hogy egy ilyen ajándékkal nem csupán egy páratlan ízű teával lephetjük meg az ajándékozottunkat, hanem egy kivételes tradíció részesévé tehetjük. Ezért alkottuk meg a matcha tea ajándékcsomagjainkat, melyeket úgy állítottunk össze, hogy örömet szerezzünk azoknak, akik még csak most ismerkednének a matcha tea exkluzív világával, vagy azoknak, akik már ismerik ezt a nem mindennapi teát, de szeretnének jobban elmélyülni benne.

Amennyiben te is szeretnéd megajándékozni egy különleges, egyedi, kifinomult és elegáns M Matcha ajándékcsomaggal egy szerettedet, kollégádat, a főnöködet vagy akár önmagadat, válaszd ki a megfelelő csomagot, rendeld meg és mi igyekszünk mielőbb elküldeni számodra a rendelt termékeket!

Tovább