AJÁNDÉKOZZ HARMÓNIÁT, NYUGALMAT, EGÉSZSÉGET

- egy új élményt, a matcha tea szeretetét -

A matcha teát méltán nevezik a teák királynőjének. Gyönyörű ajándék mindenkinek. 

A MATCHA TEÁVAL ÁTADJUK SZERETTEINKNEK A:

Nyugalmat - Különleges hatóanyaga az L-theanine, ami növeli a koncentrációt, az éberséget és a mentális energiát, ugyanakkor megnyugtat és ellazít, csökkenti a stresszt. 

Energiát - Természetes koffeinforrás, mely a kávéra jellemző hirtelen dózis helyett fokozatosan szabadul fel a szervezetben, így tartós energiát biztosít akár 6 órán keresztül.

Boldogságot, harmóniát  – Segíti ugyanis a gamma-amino-vajsav termelődését az agyban, ami felelős a hangulat szabályozásáért.

Fittséget - növeli a teljesítményt, gyorsítja az anyagcserét, égeti a zsírt. Nemcsak szuper jól fog kinézni, aki a teát rendszeresen issza, hanem remekül is fogja magát érezni a bőrében.

Koncentrációt - a matcha szinte észrevétlenül eloszlatja a fáradtság érzését, frissít, növeli a koncentrációt és a memóriát.

Betegségek megelőzését - a matcha, egy olyan különleges japán zöld tea, amely antioxidánssal számos betegség kialakulását meg tudja akadályozni.

Gasztronómiai élményt - A matcha teát élvezhetjük zamatos teaként,  mennyeien krémes latte-ként, de különleges sütemények vagy koktélok is készíthetőek vele. 

TEAKÉSZÍTŐ ESZKÖZÖK, KIEGÉSZÍTŐK

Nézz körül akciós teakészítői eszközeink között. 

Raktáron
Kedvencekhez
E-Mixer
E-Mixer
E-Mixer
E-Mixer
6 490 Ft

MATCHA TEA AJÁNDÉKCSOMAG DÍSZDOBOZBAN

Ajándékcsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy örömet szerezzünk azoknak, akik szívesen megismerkednének a japán hagyományt követő, tradicionális teázással és szeretik a különleges, egyedi ajándékokat.

A matcha teát méltán nevezik a teák királynőjének. Gyönyörű ajándék mindenkinek. 

A japán matcha tea különlegessége nem csak a tea elfogyasztásáról szól, hanem arról is, hogy lassítunk és átadjuk magunkat a pillanatnak, értékeljük az élet apró örömeit. Fantasztikus egészségügyi hatásai és az évszázados gyönyörű tradíció az, ami a matcha teát a teák királynőjévé teszi.