A legjobb megoldás teakedvelők számára

2022.02.16 12:36
A legjobb megoldás teakedvelők számára

Talán nem meglepő, hogy a világon a víz után a második legnépszerűbb italnak a tea számít. 

Manapság a különböző teák óriási választéka érhető el online is, így nem okoz gondot az igazi különlegességek beszerzése sem. A prémium minőségű termékek interneten történő könnyű beszerezhetősége, tovább növeli ennek a méltán közkedvelt italnak a népszerűségét. 

 

 

Tea webáruház, az igényes teák tárháza

Napjainkban már szinte minden áruházban lehet teaféléket beszerezni, sőt. Egyre több és több típus található meg a polcokon. Kimérve teaboltokban, csomagolásmentes üzletekben is kaphatóak a teakedvelők számára készült finomságok, de az igazán magas minőségű teákat érdemes kifejezetten erre specializálódott üzletekből, internetes webáruházakból beszerezni. Ilyen például a matcha tea is, amely teakülönlegességet méltán a kávé legegészségesebb alternatívájának tartanak. 

A matcha egy különleges módon termesztett, finom porrá őrölt zöld tea, amely Japánból származik. Az ital elkészítéséhez gyönyörű szertartás tartozik, mely évszázados tradícióra tekint vissza, így a teán kívül a teakedvelők számára bármilyen teakészítéshez kapcsolódó eszköz kiváló ajándék lehet, legyen szó születésnapról vagy más különleges alkalomról.

Az M Matcha ajándékdoboz egy kitűnő ajándék, legyen szó egy szerettedről, munkatársról, vagy egy hozzád közel álló személyről!

A kérdésre, hogy miért érdemes speciális boltokból beszerezni a különlegességeket, egyértelműen az a válasz, hogy itt komoly figyelmet fordítanak az itallal kapcsolatban arra, hogy minden apró részletet megismerjenek, és fontos számukra, hogy a vásárlókkal ezt a tudást megosszák.

 

Japán tea webáruház - a különleges teák kedvelőinek

Japánban a teafogyasztás nem egy egyszerű kulináris élvezet, nem csak a jótékony egészségügyi hatásaiért, vagy élvezeti értéke miatt fogyasztják ezt az italt. A japán tea fogyasztásnak szertartása van. Egy különleges rítus, egy filozófiával és a zen buddhizmussal átszőtt szertartás, melyet a Tea Útjának neveznek. Ahogy a fogyasztását, úgy a termesztését is áthatják a tradíciók és a filozófia. Az ország különböző termőterületein különböző termesztési eljárásokkal készülnek eltérő, de magas minőségű teák a helyi kistermelők és teafarmerek által. 

Számos tea értékesítő szaküzlet és webshop tulajdonosa maga is szenvedélyes teafogyasztó. Azok az üzletek, amelyek magas minőségű Japán teákat forgalmaznak, ismerik a termőhelyeket, a kistermelőket, és pontosan ismerik a kínálatukban szereplő teák útját. 

Nincs ez másként az M Matcha webshopban sem. A mi szenvedélyünk a matcha, mely Japán egyik legkülönlegesebb teája. Különlegessége megmutatkozik a termesztésének módjában, a feldolgozásában és a fogyasztásának módjában is. A különleges termesztési mód miatt évente nagyon kevés készül ebből a teafajtából, éppen ezért olyan ritka és különleges, mint a sáfrány, vagy a szarvasgomba. Az M Matcha teák kiválasztását évek kutatómunkája előzte meg, célunk pedig az volt, hogy Magyarországon is könnyen hozzáférhetőek legyenek a ceremonial minőségű, azaz a legmagasabb kategóriába tartozó matcha teák is, elérhető áron. Így került a kínálatunkba a Ceremonial és a Prémium matcha tea, illetve egy, a Culinary matcha teák kategóriájába tartozó, ezen a területen kiemelkedő minőségű M Matcha Culinary is.  Portfóliónkat úgy állítottunk össze, hogy minden, a tea szertartásához szükséges és nélkülözhetetlen eszközt is megtalálj a kínálatunkban. 

Egy ilyen kivételes tea különleges törődést igényel. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt a blogunkra, ahol arra törekszünk, hogy minél több hasznos információt megtalálj ennek a rendkívüli italnak a fogyasztásáról, élettani hatásairól. Igyekszünk hasznos tippeket és tanácsokat adni azoknak is, akik most ismerkednek a matcha csodálatos világával. Nagyon örülünk, hogy te is itt vagy velünk.

SZEREZD BE A MATCHA TEÁT ÉS AZ ESZKÖZÖKET

-7%
Raktáron
Kedvencekhez
Milyen színű kerámia ecsettartóval szeretnéd?
Fekete
20 879 Ft
22 450 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
-7%
Raktáron
Kedvencekhez
Modern matcha szett - Culinary 50g
Modern matcha szett - Culinary 50g
14 378 Ft
15 460 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.