Különleges ajándék nőknek: a matcha tea

2020.07.09 11:32
Különleges ajándék nőknek: a matcha tea

A kedvesed valami igazán különlegeset érdemel, de nem tudod, hogy mivel ajándékozd meg? A matcha tea egy igazi különlegesség, lepd meg vele bátran a szíved hölgyét!

A nők számára meglepetéssel készülni nem mindig egyszerű dolog, hiszen a nők is különböznek, így nehéz tuti tippet adni, hogy minek örülne biztosan az ajándékozni kívánt személy. A leggyakoribb ajándékok között a parfüm és az ékszer van, de hacsak nem vagy teljesen biztos abban, hogy a választott illat passzol a személyéhez, vagy az ékszer megfelel az ízlésének, akkor ezek sem a legjobb ötletek. Viszont van olyan termék, amely igazán különleges ajándék lehet a nőknek, ez pedig nem más, mint a matcha tea.

 

A matcha tea mitől különleges ajándék a nőknek? 

A nők többsége sosem elégedett magával, már ami a külsőségeket illeti. Egy pici súlyfelesleg, kis narancsbőr, és máris megvan az elégedetlenség oka. A matcha tea rendszeres fogyasztása viszont segítséget nyújthat a fennálló problémákkal szemben, hiszen felpörgeti az anyagcserét, aminek nagy szerepe van a fogyásban és a méreganyagok kiürülésében a szervezetből. Ez a hatás pedig a narancsbőr eltüntetésében nagy szerepet játszik, ugyanis a narancsbőr kialakulásáért elsősorban a felgyülemlett salakanyagokat teszik felelőssé.

Továbbá a matcha tea növeli a szervezet zsírbontó képességét, stabilizálja a vércukorszintet, és a megfelelő emésztéshez szintén hozzájárul. Többek között ezért is különleges ajándék a matcha tea a nőknek.

 

Különösen okos hölgyeknek szintén jó választás

Bizonyított tény, hogy a matcha tea rendszeres fogyasztása a szervezet szinte minden területére jótékony hatással van. Nincs ez másként a koncentrációs képességekkel és a memóriával kapcsolatban sem, melyeket bizonyítottan javítja, sőt, idősebb embereknél a kognitív funkciók állapotán szintén javíthat.

Ezen felül a koncentrációt az is segíti, hogy a matcha teában található koffein a kávé koffeinjéhez képest lassabban szívódik fel. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az egyetlen nagy energialöket helyett egy elnyújtott, akár 6 órán át tartó egyenletes energiaszint érhető el vele. További különbség a kávé és a tea között, hogy a kávé az energialöket mellett nyugtalanságot okoz, viszont a teában lévő L-theanine vegyületnek köszönhetően nyugodt éberség lesz úrrá a fogyasztóján.

 

De a matcha tea is csak egy átlagos zöld tea, vagy nem?

Amikor egy férfi különleges ajándékot szeretne adni egy nőnek, általában igyekszik valami valóban különlegeset választani, és a matcha tea elsőre talán nem tűnik annak. Azonban a matcha tea nagyon is különleges, hiszen mind a termesztése, mind a feldolgozása hozzájárul ahhoz, hogy ez a csodaital-alapanyag létrejöjjön.

Termesztése során az érési fázisban van egy olyan szakasz, amikor a teacserjéket sötét fóliával lefedik, hogy ne érje őket napsütés. Ennek köszönhetően kezd el a növény kifejezetten sok klorofillt termelni, ami a hihetetlenül magas vitamin- és antioxidáns tartalomért, a zöld színért és az édes ízért felel. A szüretelés többnyire kézzel történik (gépi szüreteléssel kevésbé magas minőségű tea érhető el), majd a levelek a gyárba kerülnek, ahol gőzölik és szétválogatják őket. Végül a tealeveleket porrá őrlik. Mivel a matcha tea szüretelése évente csak egyszer lehetséges, így a mennyisége is limitált, ami az elsődleges oka a viszonylag magas árának.

Mindezek fényében elmondhatjuk, hogy a matcha tea nem csupán egy átlagos zöld tea, hanem nagyon is különleges, ami méltó ajándék lehet a nőknek. Ha te is szeretnél egy ilyen igazán finom és exkluzív teával megajándékozni valakit, nézz körül az M Matcha termékek között és rendeld meg a kedvenced!

SZEREZD BE A MATCHA TEÁT ÉS AZ ESZKÖZÖKET

Raktáron
Kedvencekhez
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
5 990 Ft
Egységár: 200 Ft/adag
-7%
Raktáron
Kedvencekhez
Milyen színű kerámia ecsettartóval szeretnéd?
Fekete
20 879 Ft
22 450 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
-7%
Raktáron
Kedvencekhez
Modern matcha szett - Culinary 50g
Modern matcha szett - Culinary 50g
14 378 Ft
15 460 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.