CSERESZNYÉS JEGES SAKURA MATCHA LATTE

RECEPT
LATTÉK
ÉDESSÉGEK
Szűrés törlése
2023.03.07 15:26

A Sakura a cseresznyevirág japán megnevezése. Ebből már következtethetünk, hogy a Sakura Matcha por esetében a matcha tea port ötvözik a cseresznyevirággal. Ez teszi a Sakura Matcha porát olyan gyümölcsös, tavaszias ízűvé.

Íme a recept (2 adaghoz):

1. 100g magozott cseresznyét (fagyasztott, vagy friss) turmixoljunk le, majd kis lyukú szűrőn keresztül szűrjük át.
2. Osszuk el 2 x 3dl-es üvegpohár aljára a cseresznyés szószt, tegyünk hozzá pár szem jeget, majd öntsünk rá mindkettőre 2-2,5 dl hideg növényi tejet.
3. Egy kb. 10 cm átmérőjű csészébe töltsünk 1-2 dl meleg vizet - fontos, hogy ne forrázzuk le a matcha port, használjuk kb. 70 fokos vizet - , majd adjunk hozzá 1-2 tk. M Matcha Sakura port és bambusz teakeverő ecset, vagy E-mixer segítségével keverjük habosra és öntsük rá.

Persze meleg verzióban is elkészíthetitek. Ebben az esetben hagyjátok el a jeget, a legjobb végeredmény érdekében pedig a tejet pedig habosítsátok fel.

SZEREZD BE A MATCHA TEÁT ÉS AZ ESZKÖZÖKET A KÉSZÍTÉSÉHEZ INNEN

Raktáron
Kedvencekhez
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
M Matcha Sakura
5 990 Ft
Egységár: 200 Ft/adag