Hogyan működik a törzsvásárlói program?

 

Törzsvásárlói pontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van módod, tehát regisztrálnod kell a vásárláskor. A vásárlásodhoz kapcsolódó törzsvásárlói pontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számítjuk ki!

Emellett:

Regiszráció után járó pontok: 200

Hírlevél feliratkozás után járó pontok: 200

Ezek a pontok hozzáadódnak a számládhoz, mint törzsvásárlói pontok, melyeket a profilodon belül a megrendelésekre kattintva, a KEDVEZMÉNYEK fül alatt találod. Miután sikeresen lezárult a rendelésed, az új vásárlásért kapott pontok is jóváírodnak a rendszerben, ez általában egy héttel a kiszállítást követően történik meg. Új vásárláskor a rendelkezésedre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheted. A törzsvásárlói pontok a pénztárnál történő vásárláskor van lehetőséged beváltani. 

 

Hogyan gyűjthetem a törzsvásárlói pontjaimat?

A törzsvásárlói pontok gyűjtése teljes mértékben automatikus, ehhez csak egy dolgot kell tenned, minden vásárlás során be kell jelentkezned a webáruházunkba. 

Vásárlás során minden termék oldalán feltüntetjük, hogy ha az adott terméket megvásárolod, akkor ezért hány törzsvásárlói pontot kapsz. 

Hogyan válthatom be a törzsvásárlói pontjaimat?

Ha van a számládon törzsvásárlói pont, akkor vásárolhatsz vele az M Matcha Webáruházban. A törzsvásárlói pontokat vásárlás során a pénztárnál van lehetőséged beváltani.

Minden termék után az ár 2%-át kapod meg pontként.

Az összegyűjtött pontokat 1 pont = 1 Ft-os áron tudod beváltani, tehát a rendelésed végösszegét ilyen mértékben tudod csökkenteni. Az összegyűjtött törzsvásárlói pontok a jóváírás napjától számított 180 napon belül használhatók fel a következő vásárláskor.

Amennyiben a törzsvásárlói pontokat a rendelkezésre álló 180 nap alatt nem használod fel, úgy a felhasználatlan pontok automatikusan törlődnek.

Jár-e pont a törzsvásárlói ponttal fizetett vásárlás után?

Igen, a kosárban lévő összes termék összege után kapsz törzsvásárlói pontokat.

Tudok-e kupont és pontot egyszerre felhasználni?

Igen. A pontok és kedvezmény kuponok egy vásárláson belül történő felhasználásra is van lehetőség.

Hol találom a törzsvásárlói pontjaimat?

A jobb felső sarokban található "Profil" ikonra kattintva kell bejelentkezni, majd a "kedvezmények" menüpontra kattintani és ott találhatóak a már jóváírt pontok (miután a rendelés sikeresen lezárult.) 

Egyéb felhasználási feltételek!

  • Pontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
  • Minden vásárlás során újabb pontokat tudsz gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 180 naptári napon belül használhatók fel.
  • A pontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.
  • A szállítási költséget és az esetleges utánvét díjat nem számítjuk be pontalapként.