Friss, első tavaszi szüretelésű, a cserje tetején lévő levelekből készült prémium japán matcha tea. A leveleket hagyományosan kézzel szedik, gondosan szárítják majd gránitmalmok segítségével őrlik mikromiliméter finomságú porrá.
Barista edition: Gazdag, harmonikus ízvilág, amely tökéletes egyensúlyt teremt: karakteres, mégis lágy. Ideális választás matcha lattékhoz, de kiválóan működik kreatív koktélokhoz is. Specialty kávézók ajánlásával, mostantól az otthonodban is!
Elkészítése: Jeges matcha latte, habos matcha cappuccino, matcha tonic, matcha narancs koktél... A lehetőségek száma végtelen! Készíts egy matcha shotot, majd készítsd el vele a kedvenc matchás italod!
Matcha shot: Önts 0,5 teáskanál (1g) matcha porra 60–80 ml forrásból visszahűtött (80°C) vizet, majd keverd habosra. Izgalmas receptötletekért látogass el IDE.
Eredet: Japánból, Kyushu szigetéről származik, ahol a vulkanikus talaj, a meleg, napos éghajlat és a párás mikroklíma bizosítja a kivételes minőséget. Itt ötvöződik a több évszázados japán teakultúra a modern fenntarthatósági elvekkel.
Fenntarthatóság: Fenntartható gazdálkodásból származik, hű maradva a japán hagyományokhoz és a természet ritmusához.